SERVERS ONLINE Monday, May 21, 2018  4:43:11 PM EST

 

Ce este AdventureQuest?
AdventureQuest este un Flash animat RPG in totalitate, pe care poti sa il joci cand esti in pauza ta de masa,cand marile servere ale jocului se elibereaza,sau chiar cateva ore in fiecare zi!Te lupti impotriva cetelor de monstrii si dusmani astfel incat sa devi mai puternic si sa obtii arme antice de o putere inimaginabila.Nu iti trebe altceva decat browserul tau web si o versiune noua Macromedia Flash pentru a juca.

Play Free!Make a New Account!

Joaca Gratis! - Creaza un Nou Cont!

Mercuria, Pae, and the Drakel named Vince

In Siguranta si Usor de Jucat
Nu iti trebuie altceva inafara de browserul tau web si o noua versiune noua Macromedia Flash pentru a intra in actiune!
  • Fara Download
  • Fara Spyware
  • Fara mesaje Spam(Hey,scrisoarea noastra cu stiri din AdventureQuest...scrisa personal de Galanoth...nu se pune la socoteala!
  • Fara programe de instalat!

Jocul se imbunatateste in fiecare saptamana
AdventureQuest este o dezvoltare care actioneaza non-stop!Creaza un cont pentru a explora lumea noastra care este intr-o continua dezvoltare cu echipamente noi,povesti,evenimente speciale,si razboaie ele fiind incluse in actualizariile noastre regulate.In timp ce cititi acestea,noi lucram la noi adversari de intalnit,noi arme de manuit,si vraji si animale sa le adaugi in batalie,la fel ca si case pentru a te regasi in ea.Implica-te si ajuta sa dam forma directii pe care AdventureQuest o ia,astfel incat s-o facem mai buna impreuna cu fiecare realizare.

Upgradare la Gardian
Imbunatateste-ti contul tau cu o plata efectuata o singura data si dezvaluie suprafete exclusive,arme,armuri,animale si multe altele!

Upgradare la Gardian sau Cumpara un Certificat in Dar

Creaza un cont
Ce mai astepti?Creaza un cont nou si alaturate noua.Lumea are nevoie de un erou ca tine!
Inscrie-te

De la creatorii jocurilor DragonFable si MechQuest!
AdventureQuest este creat de aceeasi echipa prietenoasa care iti aduce noi realizari in jocurile DragonFable si MechQuest in fiecare saptamana!Caracteristiciile jocului AdventureQuest sunt arta nemaipomenita,animatia salbatica si un joc de cuvinte la care te asteptai de la intreaga Echipa at la Artix Entertainment!

Nota:Aceasta pagina este de asemena disponibila in alte limbi multumita traducerilor de catre jucatorii nostrii!

 

Copyright © 2001-2018 Artix Entertainment, LLC. All Rights Reserved.
"AdventureQuest", "DragonFable", "MechQuest", "ArchKnight", "BattleOn.com", "AdventureQuest Worlds", "Artix Entertainment", "Artix" and all game character names are either trademarks or registered trademarks of Artix Entertainment, LLC. All rights are reserved.

Portals: New Games · Mini Games · Browser Games
Multiplayer: Browser MMORPG · PvP MMORPG
Single Player: Online RPG · Fantasy Dragon Game · Space Mech Game · Sci-Fi Alien Game

Home | PRIVACY POLICY | Terms & Conditions | Contact Us | Site Map | Help | Forums